Selecteer een pagina

Even voorstellen …

Hoi! Mijn naam is Sharon en ik ben het gezicht achter Sharon Jessica Ontwerp. Jessica is mijn tweede naam, dus lekker persoonlijk!​

Over mij

Van jongs af aan ben ik al veel bezig met ondernemerschap. Ik startte op mijn 15e met mijn allereerste onderneming en sinds dien wil ik niet meer anders. Na een studie in de marketing en ondernemerschap, merkte ik dat ik grafisch vormgeven super interessant vond. Hierin kon ik ondernemerschap, marketing en creativiteit combineren om bedrijven een stapje verder te helpen! Dat is dan ook de reden dat ik dit bedrijf ben gestart.

Ik help nu met veel enthousiasme en passie bedrijven met een nieuw logo, huisstijl en andere on- en offline uitingen.

Ik specialiseer mij vooral in branding, maar vind het ook superleuk om persoonlijke ontwerpen te maken, zoals kaartjes.

Mijn aanpak

Is jouw bedrijf toe aan een nieuw logo, huisstijl, visitekaartjes, flyers of andere on-en offline communicatie? Dan ga ik graag samen met jou aan de slag!

Met een combinatie van branding, vormgeving en marketing ontwerpen we voor jouw bedrijf een passende uitstraling en identiteit.

Hoe gaan we van start met branding?
Na onze kennismaking ga jij eerst zelf aan de slag met een vragenlijst. Deze gaat over jou als ondernemer en de toekomstplannen. Op deze manier krijg ik een goed beeld van jouw onderneming en visie.

Vervolgens ga ik aan de slag. Ik zorg ervoor dat jouw merk visueel tot zijn recht komt. Mijn doel is bereikt op het moment dat jij jouw passie voelt in mijn ontwerpen!

Ik hoor graag van je!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou of wil je graag samenwerken? Gebruik dan het formulier hieronder of stuur een mail naar info@sharonjessicaontwerp.nl.