WordPress Website

Tijd om aan de slag te gaan met jouw digitale visitekaartje? Daar help ik je graag mee! Ik zorg voor een website waar jij jouw verhaal 24/7 kan vertellen.

Samen gaan we aan de slag en zorgen we voor een website die perfect aansluit bij jouw huisstijl en jouw doelgroep. Tijd om aan de slag te gaan jouw WordPress website!

 

Nieuwe website?

Wil jij graag een nieuwe WordPress Website laten maken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Bij mij kun je een professionele WordPress Website laten maken die voldoet aan jouw wensen en past binnen jouw budget. Samen brengen we in kaart wat jouw bedrijf nodig heeft en zorgen we voor een Website die 24/7 jouw verhaal vertelt!

We gaan samen van start en ik zorg dat we gedurende het hele traject op één lijn blijven. Met als resultaat: een gebruiksvriendelijke website die doet wat het moet doen en perfect aansluit bij jouw huisstijl en doelgroep.

Lees hieronder meer over mijn werkwijze of neem contact op.

Mijn werkwijze in het kort:

Stap 1: huiswerk

We beginnen met het in kaart brengen van jouw wensen en behoeften. We verzamelen alle relevante informatie over jouw bedrijf en zetten dit op papier.

 

Stap 2: bouwen maar!

Ik heb alle benodigde informatie verzameld en ga aan de slag met het bouwen van de WordPress website!

Ik maak van te voren een planning, zodat we beiden weten waar we aan toe zijn.

Stap 3: terugkoppeling

Gedurende het bouwen van de website houd ik je op de hoogte en zullen er meerdere feedbackmomenten zijn. Op die manier zorgen we evoor dat we altijd op één lijn zitten.

Stap 4: afronding

Op het moment dat de website helemaal af is, is het tijd voor de lancering!

Gefeliciteerd met jouw eigen WordPress website!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou of wil je graag samenwerken? Vul het onderstaande contactformulier in of stuur een mail naar info@sharonjessicaontwerp.nl.